Dit nieuwbouwproject is door VanWonen Verhuur met zorg ontwikkeld en gebouwd. Op dit moment zijn alle woningen verhuurd.

Heeft u in de toekomst interesse in een huurwoning van VanWonen? Ontdek het verhuuraanbod VanWonen op huren.vanwonen.com en volg uw regio!

Park Zuidbroek huur Apeldoorn

In het hart van de wijk Zuidbroek op loopafstand van diverse voorzieningen als scholen, supermarkt en zwembad bevinden zich 26 mooie vrije sector huurwoningen. De drielaagse woningen liggen als een lint aan de Musicalstraat. Comfortabele en energiezuinige huizen met grote diepe tuinen, waar je heerlijk woont. 

Heb je in de toekomst interesse in een huurwoning? Als je je via de button belangstelling inschrijft, dan ontvang je bericht wanneer er op enig moment weer woningen beschikbaar komen.

 

Locatie

Park Zuidbroek is het groene hart van de wijk Zuidbroek in Apeldoorn Noord. Het plan ligt in deelgebied Het Mozaïek, op de grens met de wijk Zevenhuizen.

Voorzieningen in Apeldoorn op loopafstand
Op loopafstand van Park Zuidbroek bevindt zich ontmoetingsplek Het Kristal, met o.a. een brasserie, een supermarkt, basisscholen, sportzalen en zelfs een zwembad. Ook voor de huisarts en de fysiotherapeut kun je terecht in Het Kristal. Een breder programma van winkels vind je in het nabije winkelcentrum Anklaar, en voor een middagje shoppen of een avondje uit fiets je binnen 15 minuten naar het gezellige centrum van Apeldoorn.

Actueel